Stukadoorsbedrijf Tieman

STUKADOORSBEDRIJF TIEMAN

Marlon Tieman heeft, na 26 jaar in dienst te hebben gewerkt, zijn eigen stukadoorsbedrijf opgericht in het jaar 2006.

Vakmanschap, betrouwbaarheid en Kwaliteit staat bij Stukadoor Tieman centraal, daarom zijn wij het juiste professionele stukadoorsbedrijf voor al uw stukadoorswerkzaamheden.

Ambacht & Kwaliteit
Al ruim 10 jaar vervullen wij de wensen van onze opdrachtgevers met veel plezier. Of het nu een toiletplafond sausen is of 50 woningen stukadoren, elke opdracht is van harte welkom. Meestal is een vrijblijvend bezoekje aan het werk om de opdracht even op te nemen het handigst. Kunnen er vaste prijzen worden gemaakt die op verzoek per mail bevestigd kunnen worden. Bij elke opdracht gaan we dan zorgen voor een keurig stuk vakwerk met 5 jaar garantie. U kunt voor alle soorten en vormen van stuc en spuitwerkzaamheden bij ons terecht.

Marlon Tieman & de mannen van Stukadoorsbedrijf Tieman Goor hebben stuk voor stuk plezier in hun werk en willen niets liever dan een tevreden opdrachtgever zien als ze het werk hebben opgeleverd. Daar doen ze het voor. Klant vriendelijkheid en een service gerichte instelling is bij Stukadoorsbedrijf Tieman de gewoonste zaak van de wereld. De klant is immers koning ! De werkplek schoon opleveren en ons afval even meenemen, ook daar doen we niet moeilijk over.

Alle vakkennis omtrent spuit- en stucwerk alsmede lijstwerk en ornamenten (zowel binnen als buiten), wordt op maat en geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Ook voor gerelateerde werkzaamheden als restauratie aan stucwerk en pleisterlagen of voor specifieke schade- en herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Service van de stukadoor
Bij Stukadoorsbedrijf Tieman kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van stukadoors en spuit werkzaamheden. Zowel de particuliere sector, het bedrijfsleven alsmede winkeliers kunnen bij Stukadoorsbedrijf Tieman terecht. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en maken vakwerk op maat. Met gebruik van de allerbeste materialen garanderen wij een lange levensduur van de door ons geleverde werkzaamheden. Een traditionele voorbereiding van de ondergrond, een afwerking die voldoet aan alle eisen en mannen die hun werk met “hart en ziel” uitvoeren zijn de doelstellingen van ons bedrijf. Kom eens een kijkje nemen in de showroom en laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden.

Scherpe prijzen, helder advies en gegarandeerde kwaliteit en service, het zijn al ruim 10 jaar de basisvoorwaarden voor een gezond bedrijf. Stukadoorsbedrijf Tieman biedt elke aanvrager een transparante offerte op maat waarin helder wordt omschreven wat u van ons kunt verwachten.

TIP VAN TIEMAN -> BTW Regeling 
Ook na 1 juli 6% BTW voor oudere woningen
Bij Stukadoorsbedrijf Tieman blijft ook na 1 juli 2015 het lage btw-tarief van 6% voor woningen ouder dan 2 jaar gelden. Ook voor schildersbedrijven blijft het btw percentage ongewijzigd.

Kortom, vraag eens een offerte aan en wellicht kan Stukadoorsbedrijf Tieman uw wensen vervullen.

marlontieman